Детали за крвавиот пир на „Рузвелтова“ во Белград- ова се убиениот и убиецот

Вторник, 13 Март 2018 | Прочитано 396 пати.

Еден мртов и тројца повредени е епилогот на драмата која вчера се случуваше во фирмата „Стопански советник за информациски технологии“ на Рузвелтова 55 во Белград.


Многубројните полицајци вчера неколку часа вршеле увид, но и разговарале со вработените во оваа фирма, кои биле во објектот во моментот на пукањето. Како што неофицијално се дознава, убиениот Бранко К. бил еден од директорите на фирмата, и по се судејќи некој судир со него, влијел врз убиецот токму во него да го испука првиот рафал.По една верзија, убиецот добил отказ кон крај на минатата недела, а по друга, тој сам си заминал после судирот со поранешен колега околу еден проект.


Ова е убиецот:


[назад]
loading...
Коментари