Петмина повредени од експлозија во Марибор

Четврток, 08 Ное 2018 | Прочитано 212 пати.

Силната експлозија од плински уред се случила во стан на третиот кат , сопственост на 52 годишен маж, кој не бил во станот. По експлозијата избувнал пожар во кој се уништени 15 станови во зградата , а станарите се евакуирани.Во екслозија на плински уред во станбена зграда петмина станари се повредени од кои еден е со тешки повреди. Целосно се уништени 15 станови, како и возилата паркирани пред зградата.Силната експлозија од плински уред се случила во стан на третиот кат, сопственост на 52 годишен маж, кој не бил во станот. По експлозијата избувнал пожар во кој се уништени 15 станови во зградата, а станарите се евакуирани.


[назад]
loading...
Коментари