Силен земјотрес во Црна Гора!

Недела, 11 Фев 2018 | Прочитано 441 пати.

Релативно силен земјотрес со јачина од 4.4 по рихтер ја погоди Црна Гора пред речиси еден час. Ова е којзнае кој во редот земјотреси кои го потресоа Балканскиот полуостров.

[назад]
loading...
Коментари