Снежна бура во регионот - колапс на улиците, граѓаните немаат превоз, приморани се да пешачат

Сабота, 19 Јан 2019 | Прочитано 391 пати.

Снегот кој без престан паѓа во Сараево, предизвика сообраќаен колапс во тој град, но и во останатите делови на БиХ.


На терен се излезени екипи на итните служби и возила кои се обидуваат да го исчистат снегот.


Во поедини делови на Сараево градскиот превоз не е во функција, па граѓаните се проморани да пешачат.


На оние места каде што се уште е возможно да се одвива сообраќајот, се предупредуваат возачите да бидат внимателни.[назад]
loading...
Коментари