• photo
  • Денес, на регионалниот пат Струга – Дебар, кај селото Велешта, се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „југо“, и патничко возило „голф“. ...
  • Резултатите од медицинските истражувања покажуваат дека консумирањето на цвекло го чисти црниот дроб, организмот од токсини и другото „ѓубре“, отстранува...