Ќе се санираат ли дупките и сметот на влезот од Лабуништа

Среда, 10 Апр 2013 | Прочитано 923 пати.

Години наназад влезот во Лабуништа наликува на депонија, и додека некои работат на уредување во своите населени места, уште колку граѓаните на Лабуништа ќе чекаат влезот, ако не повеќе да биде исчистен од депонии и патот кој видливо е оштетен и на кој се направени дупки и со длабочина од 10-15cm а преку кој дневно минуваат преку 1500 автомобили барем да биде саниран.

Дали новиот градоначалник и неговата администрација конечно ќе почнат да се залагаат за решавање  на овие проблеми кои со години ги мачат Лабуништани.[назад]
loading...
Коментари