Циркусот „Magic Tron“ од Струмица денес гостува во Струга

Вторник, 17 Апр 2018 | Прочитано 525 пати.

Во Центарот за културата „Браќа Миладиновци“ – Струга, денес, 17.04.2018г., со почеток во 19:00ч., со интересна програма и точки, гостува циркусот од Струмица, „Magic Tron.“ Ова е вистинска можност за стружани, без разлика на возраста, да уживаат во едно несекојдневно доживување.
Билетите ќе чинат 100 денари.

[назад]
loading...
Коментари