Црвен Крст Струга за 8-ми март ги посети дамите со здравствени проблеми

Петок, 09 Март 2018 | Прочитано 1,479 пати.

ОО. на Црвен крст Струга вчера ги посети дамите со здравствени проблеми и им го честиташе 8-ми март, меѓународниот ден на жената. Од Црвен крст Струга истакнаа дека на овој начин потсетуваат дека треба да им се посвети внимание и на овие припаднички на понежниот пол и да им се упатат искрени желби за добро здравје.

извор:Strugaonline.mk

[назад]
loading...
Коментари