Денес промоција на новото иллахие на Џеладин Максутоски-Добро дошо Рамазан

Среда, 16 Мај 2018 | Прочитано 3,483 пати.

Вечерва пред ифтар во 19:55 часот гледајтего премиерно новото иллахије - Добро дошо Рамазан - со видео спот во изведба на Џеладин Максутоски во соработка со Спектра продукција..


[назад]
loading...
Коментари