Денеска во Струга информативна средба за кариерни можности со тимот на Кроациа Осигурување

Понеделник, 16 Сеп 2019 | Прочитано 160 пати.

Денеска во Струга ќе се одржи информативна средба на која стружани ќе можат да се запознаат со професијата Лиценциран Застапник на Кроациа Осигурување / Живот. Оваа професија нуди постојан кариерен развој, можност сами да го креирате сопственото работно време, одлични компензациски пакети и стимулативни награди, а притоа не морате да ја напуштите старата работа или факултетот. Ова е одлична можност и пензионерите да го уновчат своето време.


Кроациа Осигурување / Живот веќе има добро изградена мрежа на свои застапници низ државата. Во моментов 215 лица во Македонија имаат сертификат и можност да го збогатат домашниот буџет преку продажните вештини стекнати на обуките на компанијата.


Извор:Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари