Директорот на струшкиот затвор разрешен по свое барање

Среда, 11 Јул 2018 | Прочитано 583 пати.

На редовната, 78-ма седница Владата на Република Македонија, на негово барање го разреши Арменд Шаќири, од должноста директор на КПУ Казнено поправен дом од отворен вид Струга.


Извор:Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари