Донација од 16 возила за Полициската станица во Струга

Недела, 11 Фев 2018 | Прочитано 2,258 пати.

Германското сојузно министерство за внатрешни работи ќе донира 16 возила наменети за Одделот за гранични работи и миграција при МВР.


Донацијата утре напладне во Струга, од заменик амбасадорот на Сојузна Република Германија во нашата земја Марко Акватичи, ќе ја прими министерот за внатрешни работи во Владата на Република Македонија Оливер Спасовски. 

[назад]
loading...
Коментари