др. Арбен Лабеништи му ја честита победата на др. Зијадин Села

Понеделник, 25 Март 2013 | Прочитано 2,301 пати.

За време на синоќешниот состанокот кандидатот на ДУИ Арбен Лабеништи го призна поразот на изборите каде лично на кандидатот на ДПА Зиадин Села му ја честита победата.

Во време на овој состанок Лабеништи изрази поддршка во вториот круг за кандидатот на ДПА, Зиадин Села. Како што и двајцата ветија претходно во текот на вториот круг на изборите да го поддржат кандидатот кој добил најмногу гласови во првиот круг.

По две недели во вториот круг ќе се натпреваруваат кандидатот на ДПА Зиадин Села и кандидатот од ВМРО-ДПМНЕ Владимир Кочоски.

[назад]
loading...
Коментари