Еколошка катастрофа!

Понеделник, 12 Авг 2019 | Прочитано 1,305 пати.

Утрово добивме многу непријатни фотографии снимени кај игралиштето во Калишта...
Несовесноста на"луѓето" нема крај!


Време е да се превземат строги мерки против ваквите НЕЛУЃЕ кои свесно ја загадуваат природата и здравјетона околните мештани....


Апелираме доколку имате било какви информации за сторителот на ова гнасно дело да го пријавите во Здружението Натура-ЛАБ.
 

[назад]
loading...
Коментари