Годишно собрание на ОФС Струга

Понеделник, 12 Фев 2018 | Прочитано 2,035 пати.

Денес беше одржано годишно собание на Општински фудбалски сојуз ОФС Струга во просториите на хотел ДРИМ во Струга.


На состанокот беа присутни 32 од 38 -те делегати и предтсавници на УО и ФФМ од кои господин Арџент Беќири и г-дин Џеват Дибрани.


На собранието беше рзгледан финанскиот извештај и програмата за работа. Исто така беше разгледан и извештајот на работата на УО на ОФС Струга и неговите органи и тела.
Истите беа едногласно одобрени...

[назад]
loading...
Коментари