Градоначалникот Мерко ја исчисти депонијата во с.Лабуништа

Понеделник, 15 Јул 2019 | Прочитано 865 пати.

Минатиот викенд, градоначалникот Мерко презеде мерки за елимирање , односно чистење на еден од најголемите загадувачки фактори опасни по здравје, депонијата во с.Лабуништа.Ги молиме сите жители на Општина Струга да бидат повнимателни и да не го фрлат сметот и отпадот насекаде и да ги пријават ваквите случаеви.


Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

[назад]
loading...
Коментари