И Струга е меѓу градовите каде ќе се слави поканата за влез на Македонија во НАТО Алијансата

Четврток, 12 Јул 2018 | Прочитано 1,401 пати.

Струга е дел од градовите во кои оваа сабота (14.07), ќе биде прославена добиената покана за влез на Македонија во НАТО Алијансата. Прославата во Струга е закажана за 21:00 часот, а на истата ќе настапат С.А.Ф, BLLA BLLA BLLA и Маци Стојановиќ.Владата ќе организира забави во 15 градови во земјава, а предвидено е да насатпат 40 артисти. Централната прослава ќе се одржи во Градскиот парк во Скопје.


Извор:Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари