Иницијативен одбор Натура-Лаб и одбор за спас на Лабуништа со собирање потписи против каменолимите во Лабуништа

Вторник, 16 Јул 2019 | Прочитано 1,948 пати.

Им се соопштува на граѓаните на Лабуништа, Подгорци и Боровец дека во текот на следните два дена односно 16 и 17 јули вотрник и среда ќе се собираат потписи (петиција) против каменоломите во Лабуништа како еден чекор во борбата против истите. Ве молиме за масовност.


Заинтересираните активисти што можат да помогнат за забрзано собирање да се вклучат во акцијата и да се обратат кај иницијаторот на акцијата Здружението Натура-Лаб и одборот за спас на Лабуништа...


Иницијативен одбор Натура-Лаб и одбор за спас на Лабуништа...


 

[назад]
loading...
Коментари