Известување од месна заедница ЛАБУНИШТА

Недела, 14 Окт 2018 | Прочитано 3,408 пати.

Известување од месна заедница ЛАБУНИШТА за јавен собир средба со граѓани,месната заедница ќе даде извештај за досега сработеното за следните иницијативи за барање и потребите кои ги сугерирале граѓаните а и за потребите за преземање заштитни мерки во повеќе насоки средбата ќе се одржи на ден 14.10.2018 год во просториите на "Толеранза Лаб" во 20:00 часот.

[назад]
loading...
Коментари