Јавна расправа за Нацрт програмите и фискалната стратегија за 2019 година

Четврток, 06 Дек 2018 | Прочитано 814 пати.

За идната недела е закажана јавната расправа за фискална стратегија и нацрт програмите за буџетот за идната година.


Јавната расправа ќе се одржи во големата општинска сала во вторник, 11-ти декември, со почеток во 12:00 часот.


Општина Охрид минатиот месец ги објави Нацрт програмите и фискалната стратегија врз основа на кои ќе биде изготвен општинскиот буџет за 2019 година.


извор: ОхридПрес фото: ОхридПрес

[назад]
loading...
Коментари