Кандидатот за председател на Р.С.Македонија Стево Пендароски утре петок во посета на Лабуништа

Четврток, 18 Апр 2019 | Прочитано 1,182 пати.

Утре Петок 19.04.2019 г. во центарот на Лабуништа во 17:30 часот на присутните граѓани ќе им се обрати кандидатот за преседател на  Република Северна Македонија г-дин Стево Пендароски.

После тоа закажана е трибина во 18:30 часот пред Домот на култура  „Браќа Миладиновци“ во Струга

„Струга и стружани, да покажеме дека сме обединети и цврсто решени да одиме напред! Време е да ги оставиме поделбите зад нас и да се обединиме во заедничките цели – брз напредок и сигурна иднина за нашата држава. Застанување веќе нема, изборот е јасен – ЗАЕДНО ОДИМЕ НАПРЕД !“
Велат организаторите.

[назад]
loading...
Коментари