Куранска вечер Лабуништа 2018

Понеделник, 11 Јун 2018 | Прочитано 1,568 пати.

Спектра ТВ: Почитувани гледачи денес после Икиндија намаз во Горна Џамија (Мехмед Али паша) Лабуништа во 17:00 часот ќе се одржи Традиционална Куранска вечер 2018 .. Спектра ТВ ќе врши директен пренос од оваа свечена манифестација, исто така директниот пренос ќе можете да го следите на spektra.com.mk ...


 

[назад]
loading...
Коментари