Мерко се сретна со образовните асистени за децата со лесна попреченост во развојот

Вторник, 25 Јун 2019 | Прочитано 530 пати.

Вчера во просториите на Општина Струга , градоначалникот на Општина Струга се сретна со дел од образовните асистентите на децата со лесна попреченост во развојот во основните училишта на Општина Струга., проект реализиран од страна на УНДП во соработка со Општина Струга и Министерството за образование и наука.Градоначалникот Мерко им додели сертификати и им честиташе за неуморната работа и за хуманоста покажана од нивна страна и изрази дека овој проект беше само почеток за да продоложи да се работи и понатаму со овие деца со истата посветеност и љубов.

Канцеларија за односи со јавноста,Општина Струга

[назад]
loading...
Коментари