Мевмед Халили е нов вд директор на ЈУМ Центар за социјална работа Струга

Четврток, 03 Окт 2019 | Прочитано 2,725 пати.

Мевмед Халили од Лабуништа e избран за вд директор, тој е долгогодишен работник во Центарот за социјални работи во Струа, со услов според законот е тој да биде од редот на вработените од јавната установа вд директор. човек кој има искуство во социјалната заштита, по професија дипломиран правник, оженет и татко на две деца.

[назад]
loading...
Коментари