На улицата „Маршал Тито“ во Струга, нарушен е јавниот ред и мир

Вторник, 25 Јун 2019 | Прочитано 2,358 пати.

На ден 24.06.2019 гoдина во 14 часот, на паркинг на улицата „Маршал Тито“ во Струга, нарушен е јавниот ред и мир со насилство извршено од неколку лица врз Д.А. (27) од струшкото село Заграчани. Полициската станица презема мерки за идентификација на учесниците во насилството кои, подоцна извршиле и оштетување на патнички автомобил, сопственост на оштетениот.

[назад]
loading...
Коментари