Натпревар во спортски риболов на Глобочичко езеро

Четврток, 11 Окт 2018 | Прочитано 1,786 пати.

Денес започна натпреварот во спортски риболов, Лов на крап со јадица на дно кој се организира на акомулацијата на Глобочица во местото викано Теснец.

Организатор на овој спортски настан е риболовното друштво ,,Karp Fish,, Лабуништа.


[назад]
loading...
Коментари