Нов протест на жителите на Лабуништа за затворање на каменоломите

Четврток, 03 Окт 2019 | Прочитано 2,282 пати.

Се известуваат жителите на Лабуништа дека на ден 04.10.2019 г. утре петок е најавен мирен протест против каменоломите во Лабуништа од страна на еколошкото друштво "Натура-Лаб" од Лабуништа во 14:30 часот на локалниот пат Лабуништа - Боровец.


"НАТУРА-ЛАБ"
   Лабуништа

[назад]
loading...
Коментари