Новото шеталиште Струга при крај

Вторник, 14 Мај 2019 | Прочитано 634 пати.

Започна и последната фаза на изградбата на новото шеталиште. По снабдувањето со потребните плочки почна и последната фаза за комплетирање на новото шеталиште.

Наскоро граѓаните на Струга ќе имаат ново шеталиште со европски стандарди и урбана опрема за одмор и релаксација информираат од Општина Струга.
 

[назад]
loading...
Коментари