Обновена сообраќајна сигнализација во Струга

Четврток, 09 Мај 2019 | Прочитано 580 пати.

Синоќа, компанијата задолжена од страна на Општина Струга, интензивно работеше на обновување на хоризонталната сигнализација односно на обележување на  пешачките премини и линии во градот.
Од Општина Струга информираат дека овој проект беше релизиран со цел  возачите и  пешаците да се движат слободно и без пречки.


Извор: Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари