Очистени остатоците од животните во Калишта

Понеделник, 12 Авг 2019 | Прочитано 2,641 пати.

Груга на жители од Лабуништа денес ги отстранаа внатрешни органи и други остатоци од мртви животни кои беа оставени покрај самиот пат кај Калишта во Лабуништа.


Случајот е пријавен во полициската станица во струга и се работи за пронаоѓање на сторителот.


[назад]
loading...
Коментари