Охрид и Струга добија нови раководители на подрачните единици на Агенцијата за вработување

Понеделник, 12 Март 2018 | Прочитано 330 пати.

Во Охрид и Струга се назначени нови раководители на локалните подрачни единици на Агенцијата за вработување на Република Македонија.


Со Центарот за вработување во Охрид во наредниот период ќе раководи Маја Ташева Биткоска, која доаѓа на местото на Зоран Костовски, додека на раководното место на Центарот за вработување во Струга доаѓа Кујтим Рашити на местото на Џевет Зиба.


извор:OhridPress

[назад]
loading...
Коментари