Оштетено повеќенамеснкото игралиште во Лабуништа

Понеделник, 10 Јун 2019 | Прочитано 1,368 пати.

Синоќа во доцните часови на местото викано Калишта во Лабуништа, на скоро завршениот спортски проект,повеќе намеснко игралиште беше направена матерјална штета искршени (трансформатор, кош, статива испишани провокативни натписи и др.) од страна на непознати сторители.


МВР презема мерки да се пронајдат сторителите на оваа кривично дело.

[назад]
loading...
Коментари