Падна првиот снег на планината Јабланица (ВИДЕО)

Петок, 16 Ное 2018 | Прочитано 1,794 пати.

Падот на температурите го донесе и првите врнежи од снег на ЈАБЛАНИЦА.видео:Enis Juskoski

[назад]
loading...
Коментари