Почна изградбата на новата постојка во Струга

Понеделник, 15 Апр 2019 | Прочитано 247 пати.

Покрај изработка и подготовка на проектите за поправка на собраќајната инфраструктурата во овој дел, односно промена на азбестните цевки, водоводната мрежа, изградба на троатоари и патека за пешачи , асфалтирање и др, денес започна изградбата на новата постојка за патници и транспортни возила во урбаниот собраќај
Општина Струга создава рационални услови за полесно движење на автомобилите и граѓаните во патниот собраќај.
Канцеларија за односи со јавноста,
         Општина Струга

[назад]
loading...
Коментари