Почнаа градежните работи за новата автобуска станица на ул. Пролетерски Бригади

Вторник, 11 Јун 2019 | Прочитано 1,682 пати.

Освен реализација на неколкуте проекти предвидени за поправка на патната инфраструктура како изградба на тротоари , патеките за велисопеди и асфалтирањето на улиците, денес започнаа градежните работи за новата автобуска станица.


Општина Струга работи за да создаде услови кои се поволни за полесно движење на автомобилите и пешаците.


Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга

 

[назад]
loading...
Коментари