Почнува фестивалот Вино и сирење

Петок, 10 Авг 2018 | Прочитано 190 пати.

Вечерва на плоштадот „Чинар“, ќе биде отворено годинешното издание на фестивалот на Вино и сирење. На типизирани штандови своите производи ќе ги претстават производители од Македонија и Албанија.
Ќе се врши презентација и дегустација на производите, а во музчкиот дел ќе настапат ансамбл Билјана ЈУниор и оркестар Климе Садило.


Фестивалот продолжува и утре.


OhridNews

[назад]
loading...
Коментари