Пожар над Лабуништа, ветерот го шири пожарот

Сабота, 20 Апр 2019 | Прочитано 1,231 пати.

Голем пожар денес избувна на планината Јабланица, меѓу селата Подгорци и Лабуништа. Ветерот го шири пожарот.
[назад]
loading...
Коментари