Продолжуваат градежните работи за подобрување на патната инфраструктура

Понеделник, 10 Јун 2019 | Прочитано 357 пати.

Работата на терен продоложи и преку викендов. Се поставија заштитни столбчиња (пластични) низ ул. Партизанска кај новата автобуска станица.


Ваквите акции ќе продолжат и во наредните денови низ другите улици низ градот со цел да се спречат несовесните возачи кои ги паркиират возилата по тротоарите наменети за пешаците.
Канцеларија за односи со јавноста, 
Општина Струга

[назад]
loading...
Коментари