Работилница со тема: Унапредување на општинското владеење

Четврток, 12 Јул 2018 | Прочитано 159 пати.

Вчера,во Хотел Мираж се одржа еднодневна работилница во рамките на проектот “Подобрување на локалното владеење”, за презентација на шемата за грантови за Центрите за развој на планските региони.


На работилницата присуствуваа и претставници од општина Струга, каде што разговараа за концептите на три предлог-проекти од Годишната листа на проекти, кои  и се приоритет за 2018 година.


Канцеларија за односи со јавност,
Општина Струга

[назад]
loading...
Коментари