Риболовното друштво KARP FISH Labunishta - Crn Drim се спрема за риболовниот турнир 2019

Понеделник, 07 Окт 2019 | Прочитано 562 пати.

Риболовното друштво KARP FISH Labunishta - Crn Drim ве информира дека од 8-ми до 13 Октомври 2019 г. на рекреатвината патека Теснец од двете страни ќе биде забрането за риболов поради одржување на натпреварот кој е организиран и ќе започне во Четврток 10.10. 2019 г .Оваа одлука важи за сите риболовци наведуваат од Риболовното друштво...


Поради оваа пригода риболовното друштво со неколку свои доброволни актвности за оваа година да се покаже во подбро издание, санираше делови од патот вршено е чистење на делови од крајбрежјето и ред други активноси...

 

[назад]
loading...
Коментари