Се асфалтира патот Лабуништа-Лабунишки бачила

Сабота, 15 Сеп 2018 | Прочитано 4,914 пати.

Денес започна со асфалтирање патот за Лабунишки бачила кој ќе овозможи полесен пристап на сите граѓани кои имаат желба да ги посетат убавините на подножјето на пл.Јабланица како и планинските езера во оваа област.

[назад]
loading...
Коментари