Спасовски и Нухиу во посета на општина Струга

Понеделник, 12 Фев 2018 | Прочитано 1,099 пати.

Денес во официјална посета на општина Струга беше министерот Спасовски и заменик министерот Нухиу.


Целта на посетата беше обновување и реконструкција на ПС Струга која беше реализирана во изминатиот период како и донацијата на нови возила.


На средбата со министерот се дискутираше за понатамошната чекори и важноста на соработката на централна со локалната власт, за обезбедување на подобри услови на граѓаните и координирано обновување на безбедноста на локално и централно ниво.


извор:Strugaonline

[назад]
loading...
Коментари