Среќна нова 2013 ГОДИНА !!!

Вторник, 01 Јан 2013 | Прочитано 679 пати.

Полноќ – влеговме во новата 2013 година. И покрај предвидувањата на Маите и сличните – еве не, ја дочекавме и новата 2013 – иако има баксуз број во себе нумеролозите велат дека оваа 2013 носи промени и тоа на подобро.


Во Новата година имајте помалку грижи, а повеќе здравје, среќа, љубов и успех. Сакајте се себе си и своите најблиски и подарете им љубов на оние на кои што им е потребна. Верувајте во себе, искористете ги шансите, бидете подобри, помудри и поуспешни.


ВИ ПОСАКУВАМЕ СРЕЌНА НОВА 2013 ГОДИНА !!!

[назад]
loading...
Коментари