Средба помеѓу претставници од Search for Common Ground и претставници на општина Струга

Среда, 16 Мај 2018 | Прочитано 328 пати.

Вчера, во просториите на општина Струга, се одржа средба помеѓу претставници на Општина Струга и претставници на “Search for Common Ground“. Целта на средбата беше да се дискутира за проектот на УСАИД – “Унапредување на социјалната кохезија” – проект кој вклучува спортски активности со над 80 ученици од различни етнички групи. На средбата присуствуваа и директорите на училиштата, за да придонесат на организацијата.


Спортските активности ќе се одржат на 5 јуни.


 

[назад]
loading...
Коментари