Струга: ЈП „Комунално“ темелно ја исчисти струшката чаршија

Сабота, 04 Авг 2018 | Прочитано 1,722 пати.

Екипите на ЈП „Комунално“-Струга информираат дека  во раните утрински часови извршија акција за комплетно чистење на чаршијата со миење со шмрк и метење.Акцијата започна во 03.00 часот после полноќ и траеше до 06.00 утрово.


 


Извор и фото: ЈП Комунално- Струга >StrugaOnline


 

[назад]
loading...
Коментари