Струшките џудисти освоија пет медали на натпревар во Сараево

Вторник, 11 Јун 2019 | Прочитано 344 пати.

На 08.06.2019 Џудо Клуб „ДРИМ” Струга со шест натпреварувачи настапи на Меѓународниот натпревар „Шампион Куп” што  по 11-ти пат се одржува во Сараево, Босна и Херцеговина. 
Со медали се закитија:


1. Матео Мартиноски СРЕБРО


2. Јован Џероски СРЕБРО


3. Анамарија Стојмиловска СРЕБРО


4. Давид Танаскоски СРЕБРО


5. Елин Селими БРОНЗА


6. Ермир Колоња 5то место


Извор: Strugaonline


 


 


 

[назад]
loading...
Коментари