Субрата Рој следната недела повторно во Охрид

Петок, 18 Јан 2013 | Прочитано 335 пати.

Индискиот бизнисмен Субрата Рој следната недела доаѓа во посета на Македонија

Со претставници на владата во среда и четврток ќе престојува во Охрид и Скопје и ќе ги разговара деталите за туристичкиот комплекс во Љубаништa, намерата за изградба на објектот посветен на Мајка Тереза на скопксиот плоштад, како и за други можни инвестиции.

Ова ќе биде трета посета на челникот на Сахара груп на Македонија.

[назад]
loading...
Коментари