Тадиционален турнир во мал Фудбал ``ДРАСЛАЈЦА 2018``

Сабота, 04 Авг 2018 | Прочитано 922 пати.

Како и секоја година и оваа се организира Турнир во мал фудбал ``Драслајца 2018``.
За учество на турнирот секоја екипа ќе треба да уплати 3000 денари најдоцна до 8-ми август.
Селдува богат награден фонд за најуспешните...


Телефон за контакт : 078/839-223 и 078/336-952
Спортски поздрав ``Младинска Организација Драслајца``

[назад]
loading...
Коментари