Тепачка во Вевчани

Сабота, 17 Ное 2018 | Прочитано 1,934 пати.

На 17-ти ноември оваа година, околу 03 часот, пред угостителски објект во Вевчани, нарушен е јавниот ред и мир со тепачка во која учествувале Т.П. (28), Д.К.(35) и А.Б.К. (28) од една страна и група малолетни лица од друга страна, сите од Вевчани.


Полициската станица од Велешта презема мерки за целосно идентификување на групата малолетници по што ќе биде поднесена соодветна пријава.

[назад]
loading...
Коментари