Трибина на тема „Изборот и важноста на средното образование“ во Петтата приватна гимназија во Струга

Петок, 15 Март 2013 | Прочитано 2,220 пати.

Во понеделник во Петтата приватна гимназија во Струга ќе се одржи Трибина на тема „Изборот и важноста на средното образование“.


На трибината предавање ќе одржат Директорот на центарот за стручно образование на Словенија Елидо Бандељ и Директорот на центарот за стручно образование на Македонија Зекир Зекири. Целта на оваа Трибина е да им се укаже на основците за предностите и улогата што ја има средното стручно образование во рамките на образовниот процес, информираат од Петтата приватна гимназија во Струга.

[назад]
loading...
Коментари